2009. december 16., szerda

2009.10.25. Syma csarnok Oldtimer show

Marcival októberben voltunk az Oldtimer show-n. Érdemes volt elmenni, láttunk pár szépséget. Délelőtt mentünk, hogy elkerüljük a nagy tömeget, de így is sok ember volt a kiállításon.

Mikor odaértünk, a csarnok előtt egy Rolls-Royce Silver Shadow fogadott, de arról csak hazafele csináltunk képeket, mert először nem voltak túl jók a fényvisznyok.
A csarnokba belépve elénk tárult a kiállítás. Rengeteg autó volt, a levegőben érezni lehetett azt a kellemes, benzines old timer illatot, a hangszórókból pedig szólt a zene. A bejáratnál rögtön megláttuk a Warm UP tulajdonában lévő Ferrari 246 Dino GT-t, úgyhogy "munkához is láttunk", vagyis elkezdtünk fotózni.

Megpróbáltuk valami szisztéma szerint végignézni a kiállítást. Ez kisebb, nagyob sikerrel sikerült is. Lényeg, hogy mindent végignéztünk.
A Ferraritól kicsivel odébb szép állapotú ISO márkájú autókat lehetett megcsodálni.
A kiállításon volt egy öreg Alfa Romeo 6C is. Gyönyörű volt. Rengeteg pénzt érhet egy ilyen. Ezek után az Opel-Skoda-Trabant részleghez mentünk. Nagyon jó állapotban volt az összes kiállított autó.
Erről a részről egy P60-as Trabi tetszett a legjobban. Az Old Timer shown volt jópár amerikai szépség is:
Gyönyörű ez az Impala. Egyik kedvenc amerikai autóm!

1959! Kitűnő évjárat!
A rendezvényen természetesen megtalálható volt jónéhány Rolls-Royce is. Ezek is szépek voltak.A Morgan szalonnak is volt egy standja. Egy 4/4-est és egy Aero8-ast is kiállítottak. Nagy örömömre láthattunk az Oldtimer show-n 356-os Porsche-t is. Imádom azt az autót.
Mikor a DMC DeLorean-t nézegettük, a standról egy nő megkérdezte, hogy szeretnénk e belülről is fotót csinálni. A válasz természetesen igen volt, így közelről, és belülről is megcsodálhattuk a DeLoreant. Elvileg 1-2 nappal az esemény előtt fejezték be a teljes restaurálását.

Bakelitről szólt a DISCO! A bácsi a Citroen mellett már nagyon unatkozott. Volt pár roncs is a kiállításon. MOTOR-EMBER Mégtöbb kép: http://indafoto.hu/Zo_HUN/oldtimer_show_2009_oktober_sym

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése