2011. július 26., kedd

2011 Nyaralás Garda tó autós beszámoló 1/2

Idén a Garda tóhoz mentünk nyaralni. A korai indulás természetesen most sem sikerült, így csak 8-9óra között tudtunk útrakelni. A magyarországi útszakaszon egy Nissan GT-R -t láttam.
Már Ausztriában voltunk, mikor Marco barátomtól kaptam egy sms-t (ők ugyanezen a napon mentek nyaralni szintén olaszba), hogy már Olaszországban vannak, Ausztriában látott egy 964-es 911 Speedstert, meg még pár autót. Hm..., nem rossz! Sajna nekem nem volt szerencsém, ugyanis a GT-R után egész úton szinte nem láttam semmit.

Mikor már a tónál voltunk, fokozódott a forgalom minősége. Egyre több lett a Porsche, elment mellettünk egy DB9 Volante, s távolról megpillantottam egy Ferrari-t. Pontosan nem tudom, hogy 308 vagy 328 volt. Valószínűleg 328 GTS lehetett, mert pár nappal később fotóztam egyet.
Gyönyörű volt a tó, az idő is jó volt! Először Peschierában laktunk, első nap fotóztam a városban egy narancssárga felnis GT2-est, és egy 458 Italiát.
Egyik nap este kocsikáztunk kicsit. Sirmionéba menet szembejött egy 911 GTS, majd már a városban egy 599GTB - California combo-ra lettem figyelmes. Stílusosan egy 911-es mellett álltunk meg. Miközben a Ferrarikat fotóztam, szembejött egy harmadik, de sajna nem állt meg. Két-három perccel később egy 997-es MkII-es(!) GT3-as Porsche tűnt fel az úton. Elhajtott a Ferrarik mellett, majd beállt a sarokhoz egy 997 Carrera 4S Cabriolet MkII mellé! Nekem sem kellett több, felkaptam az állványt, és rohantam álmaim fele. Elmentünk Veronába is. Nagyon szép város! Nagy meglepetésemre itt fotóztam életem első Audi R8 V10 Spyder-ét!Mikor először ellátogattunk Descensanoba, olyan autót fotóztam, amiről először azt sem tudtam, hogy mi. Előtte láttam már olyanról képet, de nem emlékeztem a nevére. Itthon kiderült, mit láttam: GTM Factory Drive! Nagyon ritka gép, autogespoton is csak néhányról van fenn kép.
Utolsó napunkat töltöttük Peschierában, így este ellátogattunk egy pizzériába. Szép helyen volt, egy a vizen lévő úszó stégszerű izén vacsoráztunk, ami pont egy hídra nézett. Láttam elsuhanni egy California-F430-California combo-t, de sajna kép nem lett róluk. Épp ettem, meg messze is voltak, ráadásul takarásban. Pont, mikor befejeztük a vacsorát, egy 458 Italiára lettem figyelmes. Gyorsan kaptam is elő a gépet, mentem utána. Szerencsére megállt a parkolóban. Miközben fotóztam, váratlan fordulat következett! Hirtelen beállított a parkolóba egy 430 Scuderia, ráadásul fekete! Beállt piros rokonja mögé körübelül egy autó távolságnyit hagyva. Pont olyan helyre parkoltak hogy jó közös képet nem lehetett lőni, amin áll mindkét autó. Természetesen azért sikerült róluk combo kép is, mikor még a tolatás fázisban járt a 430-as. Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése