2009. augusztus 31., hétfő

Hungaroring nyílt nap 2009.aug.24

Nemrég Marci, Gaben, Nylon és én kimentünk a Hungaroringre a nyílt napra. HÉV-vel mentünk egy darabig, majd gyalogoltunk egy csomót, mire elértük a Hungaroring bejáratát. Mikor mentünk fel a boxokhoz, szembejött velünk egy Lancer EVO X, amit a nap folyamán többször is láttunk. Reggel 10.15-10.30. között értünk fel a pályára. Először nem volt sok luxusautó, csupán a két Chateram + egy C6 Z06-os Corvette. Többségben Lancer EVO-k, és Imprezák voltak kinn a pályán. Volt egy kicsit tuningolt E92-es BMW M3-as is. Jól nézett ki a kétszínű felnikkel, és hűtőráccsal.A boxútca.

Nemsokára beállított egy Ferrari 599 GTB Fiorano is, ami 2 menetet ment a pályán. Elvitte Danyi barátját, Marcit, Gabent 10-10 percre. A II. menet közepén kijött a boxutcába, és helyet cseréltem Gabennal (1menet 20 perc). Reggel még azt sem gondoltam, hogy egyáltalán üln fogok Ferrariban, nemhogy még visznek is vele! A boxutcában is már hatalmas élmény menni a Ferrarival. Hát még, amikor kiértünk a pályára, és a tulaj beletaposott a gázba! Nem kímélte a kocsit. Életem egyik legnagyobb élménye volt! A célegyenes végén leggyorsabban kb. 240-nel metünk. Fantasztikus volt! A gyorsulás hajmeresztő volt. A váltásoknál mindíg nagyot rántott a kocsi. A Ferrari fékei nagyon jól fognak. Mikor mindenki fékezett már a célegyenes végén, akkor a tulaj még előzőtt vagy 2-t, aztán egy hatalmas lassulás, kanyar, és újra gáz!... Ezúttal is szeretném megköszönni a tulajdonosnak, hogy elvitt pár körre a Hungaroringen! Életre szóló élmény volt!

Miközben a Ferrariban ültem, megérkezett a pályára egy Aston Martin V8 Vantage Roadster. Később beállított egy magyar BMW M3 CSL is. Mikor már menni készültünk, szembe jött még velünk 2 fekete Shelby GT500 is. Azok is szépek voltak. A Cobra ráharapott :P.
A két Chateram volt a leggyorsabb a pályán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése