2012. december 8., szombat

1967 Shelby GT500 restaurálás

A háttérben szól a rock and roll, Elvis Presley a mikrofonnál, a szekrény üvegfala mögül rámkacsint a Mustang embléma. Ideje bejegyzést írni valami amerikai dögről.
 Kedvenc cégemnél (KeS Mustang) tett legutóbbi látogatásomkor ismét sikerült valami nem mindennapit fényképeznem. Ezúttal egy restaurálás alatt lévő 1967-es Shelby GT500-ast kaptam lencsevégre. A gép lassan teljesen újjászületik, a munkafolyamat a végéhez közeledik. Az autón már az új fényezés látható (előtte piros színű volt szintén fehér csíkokkal), futómű alatta, motor bent, bukókeret a helyén... Szóval a gép már nem áll rosszul, ugyan még az első karosszériaelemek nincsenek fönt, a hátsó sárvédő is hiányzik még, meg ugye a belső tér még elég hiányos, de ez már csak egy kis idő kérdése. És mostmár elmondhatom magamról, hogy fogtam GT500-as oldalkopoltyút, ugyanis az egyiket volt szerencsém kicsit forgatni a kezemben, szemrevételezni az utazás alatt, amíg kiértünk a műhelyhez.
Nem csalás, nem ámítás, nem replika, ízig-vérig eredeti Shelby!
Azt mondták még néhány hét, és kész lesz. Szuper, számíthatnak rám akkor is! Már alig várom.
No igen, előről még kicsit hiányos.
Belülről nem kicsit.
V8. 7000cm3!!! Atya ég....
Hátulról már egész jól néz ki a dolog. De még mennyire, hogy jól néz ki! Fantasztikusan jól néz ki! Még így is. Hát még ha kész lesz, huh... Természetesen a képes beszámoló akkor sem marad el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése