2012. augusztus 11., szombat

Ferrari szalon megnyitó Szabadság tér

Egy kicsit késve ugyan, de itt az ígért bejegyzés:
Megnyitott az új Ferrari szalon a Szabadság téren. A Váci útról költöztek át a Bank Centerbe. Mondanom sem kell, sokkal méltóbb, elegánsabb környezet ez a szalonnak. Ráadásul nekünk spottereknek még sokkal közelebb is van szokásos fotózási helyünkhöz, ha kell pár perc alatt már ott is vagyunk, ez jó dolog!
Az tér egyik oldala.
 A tervezett nyitás előtt már egy órával legalább ott voltunk a Szabadság téren. Először a biztonsági őrök kezdtek szivárogni a helyszínre, ki lettek az emberek velünk együtt tessékelve a szalon elől, ahol egy nagy részt lezártak a kiválasztottak számára, akik részt vehetnek ezen a nagy eseményen. Mi egy kicsit távolabbról követhettük volna végig az eseményeket/beszédeket, de hát ez kit érdekelt, mikor két utcában lezárták végig a tér mellett a parkoló sávot az érkező Ferrari-k számára? Pár óra alatt 14 Ferrari lepte el a környéket (sőt, még jött egy 15. is később, de arról már lemaradtam)! Fantasztikus látvány volt, ahogy ezek az olasz gépek közrefogják a teret két oldalról.
Az est folyamán többek között Felipe Massa is tiszteletét tette, egy gyenge fényképem van róla.
Benézett fél órára.
A tér másik oldala.
És a rengeteg fotó helyett, amik a tömegtől amúgy sem lettek kiemelkedőek, itt egy videó az eseményről, amin látható közelről az összes Ferrari. Aki nem volt ott, annak érdemes belenézni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése