2011. október 8., szombat

KeS Mustang - Aston Martin V8 Oscar India

Tavasszal volt szerencsém ismét találkozni azzal az Aston Martin Oscar India-val, ami a blogon már egyszer bemutatásra került. Az oka az újabb fotózásnak az volt, hogy fel lett újítva az autó!
Lássuk, hogy a KeS Mustang csapata ezúttal milyen munkát végzett:

Egy addig tök átlagos napon egyszer csak csörgött a telefonom. Nézem: Melinda hív. Hm... Ez csak jót jelenthet! Kiderült, hogy felújították az általam már egyszer látott Aston Martin Oscar Indiát. 2 perc múlva hatalmas vigyor bontakozott ki arcomon, ugyanis ekkor már le volt zsírozva az újabb fotózás! Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lett az Oscar India.
Ezúttal sem csalódtam a cégben, fantasztikus autót faragtak az Astonból. Amerikai modell révén hatalmas fekete lökhárítókkal rendelkezett a kocsi. Ezt elöl lecserélték, ahova a cég tulajdonosa által kitalált elem került, ami azért jobban mutat az autón, mint az előző nagy fekete "fogszabályzó", ráadásul így egyedibb lett megjelenése is. Az egész autót újrafényezték, ami a hátsó lökhárítót is magába foglalja, így már az sem éktelenkedett feketén az autó farán, így sokkal mutatósabb.
A gépet először egy éplülő házban fotóztuk. Mit ne mondjak, elég különös helyszín. Azonban ez nem volt gond, ugyanis nagyon jó háttérnek bizonyult a ház! Szerintem az itt készült képek lettek a legjobbak.
Ezután az udvaron is lőttem pár képet.
Később a Naplás tavat is meglátogattuk.
Az autó abszolút a toppon van! Kívül-belül kifogástalan, mintha új lenne, s motorikusan sem hagy kívánnivalót maga után, megy mint az álom.
Videókat is készítettem a kocsiról, amit egybevágva meg lehet tekinteni! Számomra a legjobb rész természetesen az volt, mikor álló helyzetből padlóztuk a gépet. Fantasztikus hangja van!
Csodás délután volt egy nagyon szuper autóval! Ilyen jó állapotban lévő, gyönyörű Astonon másoknak is megakad a szeme. A képeket áprilisban készítettem, a nyáron pedig már sikerült is eladniuk az autót. Sajnos Németországba került, ami nem meglepő, hisz nem volt olcsó, és itthon nincs túl nagy kultusza a 70-es, 80-as évekbeli V8-as Aston Martin-oknak (sajnos) -legalábbis a hivatalos Aston márkaképviselet, klub, vagy az erre szakosodott restaurátor műhely (kivéve KeS Mustang - de előttük információim szerint nem volt ilyen) hiánya, illetve a tudtommal kevés hazai utakon futó darabból én erre következtetek -így kis hazánk szegényebb lett egy igen ritka autócsodával.
További képek az autóról!
Felújtás előtt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése